23 Eylül 2007 Pazar

Saklı Seçilmişler (2000) Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür: Gerilim
Gösterim Tarihi: 8 Aralık 2000
Yönetmen: Rob Cohen
Yapım: 2000, ABD / Kanada
Süre: 106 dk.

Oyuncular
Joshua Jackson (Lucas "Luke" McNamara) , Paul Walker (Caleb)
Hill Harper (Will Beckford) , Leslie Bibb (Chloe Whitfield)
Christopher McDonald (Martin Lombard) , Steve Harris (Detektif)
William Petersen (Ames Levritt) , Craig T. Nelson (Litten Mandrake)
David Asman (Jason Pitcairn) , Scott Gibson (Travis Wheeler)
Nigel Bennett (Dr. Rupert Whitney)

Filmin Konusu

Her yıl seçkin üniversitelerden seçilen bir grup öğrenci gizli cemiyetler tarafından üye olarak alınır. Diğer sosyal cemiyetlerden farkları geleceğin liderlerini seçmeleri ve yetiştirmeleridir. Amerikan Başkanlarından en az üçünün bu cemiyetlere mensup olduğu bilinmektedir... Ve gelmiş geçmiş en güçlü cemiyet SKULLS topluluğudur...

Yaklaşık 200 yıldır artık bir gelenek haline gelmiş olan en iyilerin seçimi Amerika’nın bildiği fakat asla gün yüzüne çıkarmadığı gerçeklerden biridir. Bu çok gizli ve özel gruplar her yıl başarılı üniversitelerin en iyi öğrencilerinde seçtiği %1’lik bir kısmını üye kabul eder ve onları geleceğinin bir teminatı olarak yetiştirir. Üyeler birbirlerine çok sıkı bağlarla bağlıdır ve bir kez üye olduysanız artık ömrünüz boyunca bu bağlılığınız devam etmek zorundadır.

Luke McNamara(Joshua Jackson) için de böylesine gizli fakat seçkin bir topluluğa üye olmak hayallerinin gerçekleşmesi demektir. Yalnızca okulda iyi notlar almak, en gözde öğrenciler arasına girmek ya da takım kaptanı olmanın dışında gelecekte çok iyi referanslar ve çok paranın yolu da bu cemiyetten geçmektedir.

Başlangıçta her hareketi kasabalı küçük çocuk diye küçümsenen ve bu zengi gençlerin arasında kendisine yer açmaya çalışmaktadır. En yakın arkadaşı Chole’nin ailesi bile onu asla kabullenmemektedir.

Bankaya yatırılan 20 000 dolar onun sınıf atlamasına ve sıradan geçmişini parlak bir geleceğe çevirmesine fırsat olacaktır... Büyülenmişçesine girdiği bu topluluğun onu sevdiği kıza ve onun ailesinin onayına ulaştıracağını düşünmektedir. Oysa her şeyin bir bedeli vardır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder