15 Eylül 2007 Cumartesi

Kedi Kadın (2004) Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür: Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi: 10 Eylül 2004
Yönetmen: Pitof
Yapım: 2004 / ABD
Süre: 104 dk.

Oyuncular
Halle Berry (Patience Phillips/Kedikadın) , Benjamin Bratt (Tom)
Sharon Stone (Laurel Hedare) , Lambert Wilson (George Hedare)
Frances Conroy (Ophelia) , Alex Borstein (Sally) , Michael Massee

Filmin Konusu

Patience Philips çok duygusal ve kırılgan bir grafik sanatçısıdır. Çalıştığı Hedare Beauty isimli firma, yaşlanmaya karşı yenilikçi bir ürünü lanse etmeye hazırlanan, dünyaca ünlü bir kozmetik devidir. Utangaç genç kadın, şirkette dönen kirli oyunlardan ve karanlık bir sırdan istemeden haberdar olduğunda bütün hayatı değişecektir.

Başına gelen bir takım olaylar sonucu birden fazla anlamda ölümden dönecek ve yeni bir hayata başlayacaktır. Kedi gibi dokuz canlı, atletik, çevik ve güçlüdür. Ayrıca tutkulu ve tehlikeli yanlarıyla da Kedikadın ismini alacak olan bu yeni kişiliği, eski Patience'ın tam zıttıdır.

Kedikadın hayatını mahfeden kötücül şirketle olduğu kadar diğer kötülerle de savaşacak ve bunu yaparken aşkın dolambaçlı yollarında da şansını deneyecektir.

Warner Bros.'un Kedikadın'ı, aslında film devinin sahibi olduğu DC Comics çizgi romanlarından en ünlülerinden birinde, Batman'de doğmuş bir karakterden yola çıkılarak icatedilmiş. Ancak kahraman süreç zarfında tamamen değişime uğrayarak tanınmaz hale gelmiş. İsmiyle, cismiyle, hayatıyla, ne Tim Burton'ın Batman Dönüyor'undaki Kedikadın bu, ne de çizgi roman hayranlarının tanıdığı Kedikadın. Yine de tanınmış oyuncuları kadar yönetmen koltuğundaki Pitof belki de filmin en önemli kozları. Fransız sinemasının dikkat çekici bu ismi, tür filmlerinde ne kadar iyi olabileceğini Vidocq ile ispat etmişti.

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8

Sifresizdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder