3 Eylül 2007 Pazartesi

Gazap Ateşi (2004) Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 17 Eylül 2004
Yönetmen : Tony Scott
Yapım : 2004, ABD / Meksika
Süre : 146 dk.

Oyuncular
Denzel Washington (Creasy) , Dakota Fanning (Pita)
Marc Anthony (Samuel) , Radha Mitchell (Lisa)
Christopher Walken (Rayburn) , Giancarlo Giannini
Rachel Ticotin (Mariana) , Jesús Ochoa (Fuentes)
Mickey Rourke (Jordan)

Filmin Konusu

Meksika’da başlayan çocuk kaçırma vakaları özellikle zengin ailelerin korkulu rüyası haline gelmiştir. Altı gün içinde yirmi dört tane daha çocuk kaçırılınca aileler hem kendilerini hem de çocuklarını koruyabilmek için özellikle eski paralı askerleri kiralamaya başlarlar.

John Creasy’i de eskiden CIA için çalışmış bir suikastçidir fakat eski hayatından tamamen uzaklaşmış ve kendine yeni bir yaşam kurmaya çalışmaktadır. Meksika’daki iş teklifini arkadaşı Rayburn aracılığıyla alır. Başta işe sıcak bakmasada artık bir şeyler yapmak zorunda olduğunu bildiğinden özel korumalığı kabul eder.

Pita, Samuel ve Lisa Ramos’un dokuz yaşındaki kızlarıdır ve her çocuk gibi sürekli sorular sorarak öğrenme yolunu tercih etmiştir. John ilk gümlerde çocuğun kendi hayatı ve geçmişiyle ilgili sorduğu sorulardan bunalır fakat zamanla küçük kız bir şekilde kalbine girmeyi başarır. Birbirlerine bağlandıkça ilişkileri güçlenir ve John artık yok olduğunu sandığı duygusallığı yeniden yaşamaya başlar. Ancak alınan tüm önlemlere rağmen Pita kaçırılınca John engel tanımaz bir ölüm makinesine dönüşür. Pita’ya ulaşmaya çalışırken kendisini engelleyecek hiçbir şey yoktur artık.

Oscarlı aktör Denzel Washington, usta yönetmen Tony Scott ve Oscar ödüllü senarist Brian Helgeland bir roman uyarlamasında bir arada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder