19 Aralık 2008 Cuma

Kadavra (Pathology) 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Gerilim / Korku / Suç
Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
Yapım : 2008, ABD
Süre : 93 dk.

Oyuncular
Milo Ventimiglia (Ted Grey) , Michael Weston (Jake Gallo)
Alyssa Milano (Gwen Williamson) , Lauren Lee Smith (Juliette)
Johnny Whitworth (Griffin Cavenaugh)

Filmin Konusu
Her cesedin bir sırrı vardır.

Bazılarına göre patoloji Tanrı'ya açılan bir kapı. Doktorlar ölümün sebebini belirleyebilmek için her türlü doğal olmayan yoldan (şiddet kullanılarak,zehirle,delilikle...) insan bedeninin anormal hale gelmesine ve bozulmasına şahit oluyorlar. Onlar bu sayede kurallara aykırı oyunların uzmanı. Tanısı imkansız gibi görünenler de dahil her türlü ölüm nedenini teşhiste en iyiler.

Tıp öğrencisi Ted Gray (Milo Ventigmiglia) okulunu birincilikle bitirir. Ülkenin en prestijli patoloji programlarından birine katılmaya hak kazanır. Son derece yetenekli olan Ted, kısa sürede programın elit ve ayrıcalıklı stajyer doktorlarının dikkatini çeker. Bu ekip Ted'i kendi gruplarına davet eder. Yeni arkadaşları merakını uyandırır. Bu sayede hiç beklemediği bazı sırları keşfeder. Farkında olmadan onların morgda saatlerce süren tehlikeli ve gizli oyunlarının bir parçası olduğunu fark eder. En mükemmel ve tanı konulması imkansız cinayeti kim işleyecektir? Ted müfredat dışı aktivitelerle baştan çıkarılır. Tehlike yakınlaşmaktadır. Bir sonraki kurban olmadan oyuna bir adım önde devam etmelidir.

Oyuncular filme hazırlanırken patoloji uzmanlarıyla morgda kadavralar üzerinde çalışmışlar. Her gün her patoloji laboratuvarında ve her morgda yapılan işlemler birebir filmde de uygulanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder