4 Aralık 2008 Perşembe

Arlington Yolu (Arlington Road) 1999 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Gerilim / Gizem
Yönetmen : Mark Pellington
Yapım : 1999, ABD
Süre : 112 dk.

Oyuncular
Jeff Bridges, Tim Robbins, Joan Cusack
Hope Davis, Robert Gossett

Filmin Konusu
Karısı sağcı fanatik bir grup tarafından öldürülen bir adamın hikayesinin anlatıldığı "Arlington Road"u baştan sona soluğunuzu tutarak izleyeceksiniz.

Michael Faraday, FBI görevlisi eşinin ölümünden beri aşırı sağa yönelik paranoya geliştirmiş bir profesör... Ve bir gün küçük bir çocuğu hastanenin acil servisine götürüp hayatını kurtarınca, bu paranoyasını haklı çıkaracak bir olaylar silsilesi başlıyor. Faraday kurtardığı çocuğun annesi ve babasıyla, Langlerle tanışıyor. Oliver ve Cheryl Lang ilk bakışta güleryüzlü ve sade tipler... Ama gözüne çarpan bazı şüpheli şeylerin ve Langlerin her şeylerinin biraz fazlaca sade ve "doğru" görünmesinin de etkisiyle zamanla Faraday'ın içinde onların gizli bir yüzü olduğuna dair derin bir kuşku başgösteriyor.

Oliver'ı yoklayınca onun söylediklerinde bazı boşluklar da buluyor ve giderek onların terörist olabileceğine ikna oluyor. Ancak başta sevgilisi gelmek üzere etrafındaki kimse onun teorilerine inanmaya yanaşmıyor. Bir taraftan şüphe, bir taraftan da şüphesinde yalnız kalmak Michael Faraday'ın içini kemirirken, işler giderek daha tehlikeli bir hal almaya başlıyor.

Mark Pellington'ın yönettiği Arlington Road'da Lang'ler rolünde çocuksu ve güleç yüzleriyle tanınan iki oyuncu, Tim Robbins ve Joan Cusack var. Jeff Bridges'in sevgilisi Brooke'u ise Hope Davis oynuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder