16 Mayıs 2010 Pazar

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı (Cirque du Freak: The Vampire's Assistant) 2009 Türkçe Dublaj/DVDRip



Tür : Gerilim / Fantastik / Aksiyon
Yönetmen : Paul Weitz
Yapım : 2009, ABD
Süre : 109 dk.

Oyuncular
John C. Reilly (Larten Crepsley) , Josh Hutcherson (Steve)
Chris Massoglia (Darren Shan) , Jessica Carlson (Rebecca)
Michael Cerveris (Mr. Tiny) , Ray Stevenson (Murlaugh)
Salma Hayek (Madame Truska) , Ken Watanabe (Mr. Tall)

Filmin Konusu
Birbiriyle savaş halinde olan 2 vampir grubu arasındaki 200 yıllık ateşkesi farkında olmadan bozan bir gencin korkunç hikayesi anlatılıyor. Gecenin grotesk canlıları ve yanlış anlaşılan ucubelerin fantastik hayatı içine çekilen bir genç, sıkıcı bir hayatın güvenli ortamından uzaklaşacak ve kâbuslardan fırlamış gibi görünen bir yerde kaderini yaşayacak.

16 yaşındaki Darren banliyödeki mahallesindeki çoğu genç gibiydi. Yakın arkadaşıyla takılıyor, orta halli notlar alıyor ve genelde beladan uzak duruyordu. Ancak o ve arkadaşı gezgin bir ucubeler kumpanyasına denk geldiklerinde, Darren’ın içinde bir şeyler değişmeye başlıyor. İşte o anda Larten Crepsley adında bir vampir onu kana susamış bir şeye dönüştürüyor.

Kısa bir süre önce yaşayan bir ölüye dönüşen Darren, yılan çocuk, kurt adam, sakallı kadın ve devasa bir çığırtkan gibi canavarsı yaratıklarla dolu Ucubeler Sirki’ne katılıyor.

Darren bu karanlık dünyada yeni güçlerini denemeye başladığı sırada, vampirler ve onların daha ölümcül rakipleri arasında değerli bir piyona dönüşüyor. Bir yandan hayatta kalmaya çalışan genç, yaklaşmakta olan savaşın içinde kalan son insanlık kırıntılarını yok etmesini önlemek için çabalıyor.


Filmin Boyutu 1.44 GB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder