22 Şubat 2009 Pazar

Şaşkın İmparator (The Emperor's New Groove) 2000 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Animasyon
Yönetmen : Mark Dindal
Yapım : 2000, ABD
Süre : 75 dk.

Filmin Konusu
Eğer Alaaddin'i sevdiyseniz, Disney'in "Şaşkın İmaparator"una bayılacaksınız. Şaşkın İmparator'da muhteşem bir komedinin yönetimine gireceksiniz. Seyirciler ve eleştirmenler bu neşeli macerayı unutulmazlar arasına koyarlarken, sizin ve bütün ailenizin neşeyle dolduğunu göreceksiniz. Kendini beğenmiş İmparator Kuzco'nun, üçkağıtçı danışmanı Yzma ve onun iri dalkavuğu Kronk tarafından bir lamaya dönüştürülmesini izlerken eğlenceye katılın.

Yzma ve Kronk'un amacı krallığın yönetimini Kuzco'nun elinden almaktır. Bir zamanlar herşeye sahip olan İmparator Kuzco, şimdi hiç hoşlanmasa da çok sevimli ve canayakın bir köylü olan Pacha ile arkadaş olmak ve anlaşmak zorundadır. Acaba bir lama olmanın verdiği muazzam acı Kuzco'ya nazik ve centilmence bir hayat görüşü kazandırabilecek midir? Bu sorunun cevabını öğrendiğinizde kendinizi kahkahalara boğulmuş olarak bulacaksınız.

Herkesin içindeki iyiliği keşfetmek hiç bu kadar komik ve eğlenceli olmamıştı. Farklı stili ve muhteşem müziği ile (Oscar Ödülü En İyi Orijinal Film Müziği Adayı "My Funny Friend and Me") siz ve aileniz bu komediyi seyretmeye doyamayacaksınız.

Filmin Boyutu: 699 MB


Sifresizdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder