9 Temmuz 2008 Çarşamba

Hayatla Maç (Poor Boy's Game) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip

http://www.imdb.com/title/tt0816616/

Tür : Dram
Yönetmen : Clement Virgo
Yapım : 2007, ABD
Süre : 100 dk.

Oyuncular
Danny Glover, Rossif Sutherland, Flex Alexander
Greg Bryk, Laura Regan, Tonya Lee Williams

Filmin Konusu
Donnie Rose, Charlie Carvery adlı genç bir siyah boksörü, kalıcı beyin hasarına yol açacak derecede şiddetle dövmekten hapis cezasına çarptırılmıştır. Olaydan dokuz yıl sonra, Donnie hapishaneden çıktığında artık farklı bir insandır fakat damarlarına şiddet virüsünü sokan aynı ırkçı mahalleye geri dönmek zorundadır.

Donnie'nin kurbanı George'un bir iskele işçisi olan babası George Carvery, oğlunun kötü kaderinin intikamını almak için dokuz yıl beklemiştir. Fakat George, Donnie ile yüz yüze geldiğinde intikam arzusunu bir kenara bırakır. Dokuz yıl önce topluluklar arasında başlayan kan davasının tahrik ettiği mahalledeki Afrikalılar topluluğu ise hala intikam istemektedir. Topluluk tarafından, adaleti yerine getirmekle görevlendirilmiş olan yetenekli boksör Ossie Paris Donnie'yi bir kin maçına davet eder.

Topluluklar arasındaki ırkçılık iyiden iyiye yüzeye çıkınca, George, dövüş için Donnie'yi çalıştırmaya başlar. Her ikisi de geçmişlerini geride bırakmak isteyen George ve Donnie arasında kurulan yoldaşlık bağı, her iki adamın da ait oldukları topluluklardan dışlanmalarına yol açar. Birbirlerini fırtınanın gözünde tanıma fırsatı bulan iki adam, kaderlerinin birinci round'un ziliyle yazılacağından fazlasıyla haberdardırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder