19 Mayıs 2008 Pazartesi

Hisseli Harikalar Kumpanyası (2007) DVDRip


Tür : Müzikal
Yönetmen : Haldun Dormen
Yapım : 2007, Türkiye
Süre : 106 dk.

Oyuncular
Erol Evgin, Ayşen Gruda, Ruhsar Öcal
Kartal Kaan, Ayça Varlıer, Umut Kurt

Konusu
Hisseli Harikalar Kumpanyası, Anadolu’daki bir çadır tiyatrosunda geçiyor. Hisseli Harikalar Kumpanyasının assolisti, büyük bir gazinoya transfer olunca, acil olarak bir assolist bulunması gerekir. Ve kadrodan bir şanslı seçilir! Ancak kumpanyanın gösteri yaptığı köyün ağası da yeni assoliste aşık olur. Ve işler karışır!

Bir Not
Hisseli Harikalar Kumpanyası 1980 – 1982 yılları arasında Türk sahne dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirmişti. İlk olarak 1980 Yılında Egemen Bostancı’nın yapımcılığında Şan Sineması’nda seyirciyle buluşan Hisseli Harikalar Kumpanyası, 1982 yılına kadar Türkiye’nin dört bir yanında 400’ ü aşkın temsil gerçekleştirmişti. Müzikalde, Erol Evgin, Nevra Serezli, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Turgut Boralı ve İlyas Salman rol almışlardı. 40 Kişilik kadrosu, kostümleri, dekorları ve müzikleri ile zamanının en büyük prodüksiyonu olan Hisseli Harikalar Kumpanyası, sahnelendiği sürece manşetlerden inmemişti.

Hisseli Harikalar Kumpanyası'nın 2007 versiyonunda da dev bir kadro bir araya geldi. Müzikalin orijinal hali korunarak güncellendiği 2007 versiyonunda, oyuncular, dansçılar, orkestra ve teknik ekip ile birlikte yaklaşık 50 kişilik bir kadro sahneye çıktı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder