2 Mart 2008 Pazar

Zirvedekiler (First Descent) 2005 Türkçe Dublaj/DVDRip

http://www.imdb.com/title/tt0455475/


Tür : Spor / Belgesel
Yönetmen : Kemp Curly, Kevin Harrison
Yapım : 2005, ABD
Süre : 110 dk.

Önemli Isimler
Shawn Farmer, Nick Perata
Terje Haakonsen, Travis Rice

Konusu
Zirvedekiler, asi, insana ilham veren zaman zaman da büyük tartışmalara yol açan snowboard sporu hakkında yapılmış izlemekten büyük keyif alacağınız bir belgesel.

Snowboard'un öncülerinden Shawn Farmer, Nick Pereta, Terje Haakonsen ve artık snowboardda bir fenomen haline gelmiş, zirvedeki yıldız sporcular Shaun White ve Hannah Teter, gezegenin en zorlu doğal arazilerinden biri olan Alaska'nın karlarla kaplı dağlarında birbirinden çok farklı sebeplerle snowboard yapmak için biraraya geliyor. Perata ve Farmer bu işi başarmak için gereken niteliklerin halen olup olmadığını test edecek, Haakonsen başarılarına bir yenisini eklemek için çalışacak ve White ile Teter ilk zorlu maceralarıyla karşı karşıya geleceklerdir. Ne kadar farklı sebeplerle biraraya gelmiş olurlarsa olsun aslında herkesin ortak amacı tüm zamanların en iyi performansını sergilemek ve kendisine meydan okumaktır.

Bir yandan ekibin zirveden inişine tanıklık ederken bir yandan da hikayelerini dinleyecek, bakış açılarını karşılaştırma imkanı bulacak, yaşam tarzlarını ve kayağın şımarıklık çocuklarının şimdinin uluslararası kültürel bir hamle yaparak nasıl kış sporlarının yüzünü değiştirdiğini, snowboardda nasıl bir devrim yaptığını tüm açıklığıyla dinleme imkanı bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder