27 Ekim 2007 Cumartesi

Sahibinden Satılık (For Sale By Owner) 2005 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Pritesh Chheda
Yapım : 2005, ABD
Süre: 82 dk.

Oyuncular
Lauren Alexander, Trant Batey, Amanda Brown
Pritesh Chheda , Ian Christopher Blake
Nicole Chheda, Kristina Craig

Filmin Konusu

Emeryville adlı sessiz bir kasabada meydana gelen dehşet verici cinayetler. Kurbanlarını öldürdükten sonra göğüslerine "13" rakamını kazıyan ve cesetlerini kendi oturdukları evlerin bahçesine gömen bir seri katil. Kasabaya fırtına yaklaşırken, tüm kasaba sakinleri fırtına dinene ve katil yakalanana kadar evlerinden çıkmamaları konusunda, polis tarafından uyarılır.

Genç psikoterapist Sera (Amanda Brown), kocası şehir dışında olduğu için bu zamanı evde tek başına geçirecektir. Bu arada televizyon aralıksız olarak etrafta serbestçe dolaşan seri katilin haberini vermektedir. Bir süre evden çıkamayacağının farkında olan Sera, alışveriş yapmak için markete gider ve eve döndüğünde Andrew (John Lansch) isimli gizemli bir yabancıyla karşılaşır. Bu sırada fırtına kopmak üzeredir ve yağmur başlar. Andrew, emlakçı olduğunu ve Sera'ya, kocasıyla bir görüşme için geldiğini belirtir. Arabasız olduğu için, Sera yağmur dinene kadar Andrew'un evde kalmasına izin verir. Hava kararmaya başladığında, Sera, Andrew'un seri katille benzer özelliklere sahip olduğundan kuşkulanır.

Artık korkunç gerçek ortadadır: Son zamanların en korkunç fırtınasında, Sera evde ölüme susamış bir seri katille başbaşadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder