30 Nisan 2010 Cuma

Yahşi Batı (2009) - DVDRip


Tür : Western / Komedi
Gösterim Tarihi : 1 Ocak 2010
Yönetmen : Ömer Faruk Sorak
Yapım : 2009, Türkiye
Süre : 116 dk.

Oyuncular
Cem Yılmaz , Ozan Güven , Demet Evgar , Zafer Algöz
Özkan Uğur , Dilek Çelebi , Ferdi Sancar , Mazlum Çimen
Tuncay Özinel , Cansu Dere , Uğur Polat

Filmin Konusu
Yahşi Batı'da, 1800'lü yılların sonunda iki Osmanlı'nın, dönemin padişahı tarafından gönderildikleri Amerika görevi sırasında başlarına gelen olaylar anlatılıyor.

Aziz Bey, ile Lemi Bey, 19. yüzyılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika’ya giderler. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. İkili Amerika’ya varınca, gidecekleri menzil için bir posta arabasına binerler.

Lemi Bey ile Aziz Bey bu yolculuk esnasında soyulurlar. Önce ellerinden elmas taş gider, sonra da paralarını kaptırırlar. İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar.

Gördükleri ‘Wanted’ ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar ve başlarına her defasında binbir olay gelir. Tam canlarından olacakken Aziz Bey aslında ödül avcısı olmadıklarını, Lemi Bey’in haydut olmadığını, ikisinin de Osmanlı olduğunu anlatmaya çalışır.

Filmin Boyutu 1.36 GB

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder