15 Haziran 2008 Pazar

Polis (2007) - DVDRip

Tür : Dram / Macera / Polisiye
Gösterim Tarihi : 16 Şubat 2007
Yönetmen : Onur Ünlü
Senaryo : Onur Ünlü
Yapım : 2007, Türkiye
Süre : 104 dk.

Oyuncular
Haluk Bilginer (Musa Rami) , Özgü Namal (Funda)
Ragıp Savaş , Sermiyan Midyat , Settar Tanrıöven
Kaan Çakır

Filmin Konusu
Yıllardır kazandığı başarılarla cinayet masasında tam bir efsaneye dönüşmüş olan Musa Rami, 63. doğum gününü kutlarken artık mesleğinin zirvesinde bir polistir. Uzun zamandır cinayet masası gibi belalı bir bölümde çalışmış olmanın bir sonucu olarak da başı beladan pek kurtulmamaktadır.

Bir süredir mücadele ettiği mafya örgütü, ailesini ciddi olarak tehdit etmektedir. Bir yandan ailesini koruyabilmenin mücadelesini verirken bir yandan da, kendisinden 40 yaş küçük olan üniversite öğrencisi Funda'ya karşı beslediği güçlü duygular, yüreğini kasıp kavurmaktadır.

Hayatı tüm bu ikilemlerin arasında sıkışmış devam ederken doğum günü partisinin hemen ertesinde korkunç bir gerçekle yüzleşir: Kanserdir ve çok az ömrü kalmıştır. Hayatındaki bunca soruna, şimdi bir de zamanın sürekli işleyen tiktakları eklenmiştir.

Yönetmen Onur Ünlü'nün ilk uzun metrajlı filmi olan Polis, kadrosunda Haluk Bilginer, Özgü Namal, Settar Tanrıöven, Ragıp Savaş, Sermiyan Midyat gibi başarılı isimleri barındırıyor. Film için oldukça iddialı sözler eden usta oyuncu Haluk Bilginer, "Polis seyircinin ezberini bozacak” diyerek filmin Türk Sineması'na getireceği farklılığa da dikkat çekiyor.

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7

Sifresizdir

Film yeniden yuklenmistir...Eski partlar ile uyumlu degildir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder