31 Aralık 2008 Çarşamba

Mickey'den Yılbaşı Hikayeleri (Mickey's Twice Upon a Christmas) 2004 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Animasyon
Yönetmen : Matthew O'Callaghan
Yapım : 2004, ABD
Süre : 64 dk.

Filmin Konusu
Bütün yıl boyunca kimin yaramaz kimin uslu olduğunu yeni yıl gecesi keşfedin. Noel Baba, Mickey Mouse ve tüm Disney arkadaşları yeni yıl ruhunu yakalayacağınız bu yepyeni orijinal filmde biraraya geliyorlar.

İnatçı Donald'ın yeni yıl eğlencesine direnmesini izlerken kahkahalarınıza engel olamayacaksınız. Mickey ve Pluto ile arkadaşlığın önemini öğreneceksiniz!

3 boyutlu animasyon tekniği ile, ailenizle birlikte keyifle izleyeceğiniz ve yılbaşı koleksiyonunuzda yerini alacak harika bir yeni yıl hikayesi!

Vurgun (Columbus Day) 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen : Charles Burmeister
Yapım : 2008, ABD
Süre : 86 dk.

Oyuncular
Val Kilmer, Wilmer Valderrama, Marg Helgenberger
Lobo Sebastian, Michael Muhney, Richard Edson
Ashley Johnson, Bobb'e J. Thompson, Mark Kelly

Filmin Konusu
Hayatının soygunundan sonra bir hırsız, çaldığı malları satma anlaşması yaptığı ortağı ile buluşmak için şehir parkında polisten gizlenir. Burada prekosiyoz hastası, zamanından önce gelişmiş ve parkta yaşayan bir çocukla garip bir arkadaşlık kurar. Çocuk, adamı eski karısı ve iyice uzaklaştığı kızını araması için kışkırtmaktadır. Adam artık zengin olduğunu düşündüğü için onlarla tekrar bir aile olma umudu vardır. Ama işler umduğu gibi gitmez ve elindeki malları paraya çevirmenin çok farklı bir yolunu bulur. Şimdi iki amacı vardır: Parkta yaşayan bu ileri zekalı, savunmasız çocuğu bir şekilde koruma altına almak, sonra da Florida’ya kaçarak tekrar aileden biri olmak... İkisi de zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

29 Aralık 2008 Pazartesi

İvan'ın Çocukluğu (My Name Is Ivan) 1962 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Savaş / Dram
Yönetmen : Andrei Tarkovsky
Yapım : 1962, Sovyetler Birliği
Süre : 91 dk.

Oyuncular
Nikolai Burlyayev (İvan) , Valentin Zubkov (Yüzbaşı Kholin)
Ye. Zharikov (Teğmen Galtsev) , Stepan Krylov (Katasonych)
Nikolai Grinko (Albay Gryaznov) , Valentina Malyavina (Masha)

Filmin Konusu
İkinci Dünya Savaşı'nda köyü Naziler tarafından yerle bir edilen on iki yaşındaki İvan esir kampından kaçmayı başarır. Sovyet ordusundan Yüzbaşı Kholin ve diğer subaylar bu ateşli çocuğa sahip çıkarlar.

Normal bir çocuk gibi okula gönderilmek istenen İvan'ın niyeti ise askercilik oynamaktır. Küçücük boyuyla düşman hatlarından cephe gerisine sızmaya ve casusluk yapmaya başlar.

Venedik'te Altın Aslan'la ödüllendirilen İvan'ın Çocukluğu, Rus yönetmen Andrei Tarkovsky'nin yüzyıla damgasını vuracak bir efsane olarak gelişinin de müjdecisidir. Çok yakında ünü ülkesinin sınırları dışına çıkacaktır.

Kesinlikle, Belki (Definitely, Maybe) 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Romantik / Dram / Komedi
Gösterim Tarihi : 18 Nisan 2008
Yönetmen : Adam Brooks
Yapım : 2008, ABD / Fransa / İngiltere
Süre : 107 dk.

Oyuncular
Ryan Reynolds (Will Hayes) , Huu Tuan Nguyen (Ad Exec)
Rick Derby (Ordon Gezegeninden Gelen) , Sakina Jaffrey
Bob Wiltfong (Okul Babası) , Abigail Breslin (Maya Hayes)
Huu Tuan Nguyen (Ad Exec) , Isla Fisher (April Hoffman)
Elizabeth Banks (Emily) , Rachel Weisz (Summer Hartley)

Filmin Konusu
Will Hayes 30 yaşında, bir kız çocuk sahibi olan ve boşanmanın eşiğine gelmiş bir babadır. Anne ve babasının hikayesini öğrenmek isteyen küçük Maya, Will'i geçmişe geri döndürecektir. 1992 yılında başlayan ve üç farklı kadınla apayrı bir ilişki yaşadığı bu hikayede, Will sevgililerinin isimlerini Maya'dan özellikle saklar. Böylelikle Maya annesinin Will'in hangi sevgilisi olduğunu tahmin edecektir. Bayan Hayes Will'in kolej aşkı Emily mi, uzun süre dostu olan April mi, yoksa özgür ruhlu idealist gazeteci Summer mıdır?

28 Aralık 2008 Pazar

Burada Olan Burada Kalır (What Happens in Vegas) 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Tom Vaughan
Yapım : 2008, ABD
Süre : 96 dk.

Oyuncular
Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Lake Bell, Rob Corddry
Jason Sudeikis, Treat Williams, Deirdre O'Connell

Filmin Konusu
Hayatlarında geçirdikleri en çılgın parti gecesinden sonra, uyumsuz iki yabancı olan Jack (Ashton Kutcher) ve Joy (Cameron Diaz) bir sabah uyanırlar ve farkederler ki sadece şanslı olmakla kalmamış aynı zamanda evlenmişlerdir. Bu evliliği iptal etme yolunda ilerlerlerken, Jack, Joy'un 25 cent'i ile kumar makinesinde 3 milyon dolarlık büyük ikramiyeyi kazanınca süreci geri çevirme adına gülünç ve eğlenceli bir hikaye başlar. Bu süre içinde Jack ve Joy para için birbirlerini defalarca oyuna getirmeye çalışırlar. Fakat sonunda anlarlar ki aşk üzerine kumar oynandığında, kazanma ihtimali de azalır.