29 Eylül 2008 Pazartesi

Mahkum (1972) - DVDRip

Tür : Dram
Yönetmen : Osman F. Seden
Yapım : 1972, Türkiye
Süre : 65 dk.

Oyuncular
Cüneyt Arkın, Hale Soygazi, Seyyal Taner, Nalan Çöl
Kahraman Kıral, Yeşim Tan, Kerem Bozbay

Filmin Konusu
Kemal (Cüneyt Arkın) karısını tedavi ettirebilmek için gereken parayı bir türlü bulamamaktadır. Kemal'i eskiden beri elde etmek isteyen ve zengin bir kadın olan Lamia (Seyyal Taner), bu durumu öğrenince Kemal' ulaşır ve yardım edebileceğini söyler. Ancak bir şartı vardır; karısını boşayıp kendisi ile evlenecektir. Kemal, bu çirkin teklifi red eder. Bir müddet sonra, iyice ağırlaşan karısı için zaman tükenmekte ve Kemal köşeye sıkışmaktadır. Çaresiz kalan Kemal, Lamia'nın teklifini kabul eder. Karısını tedavi için Amerika'ya gönderen Kemal, zaman geçmeden boşanma davası açarak Zeynep'ten boşanır ve Lamia ile evlenir. Küçük bir çocuk olan Kemal'in oğlu Metin ise dünyası yıkılmış ve babasının bu yaptığı karşısından ona düşman kesilmiştir. Olaylar bundan sonra çok farklı gelişmeye başlar.

28 Eylül 2008 Pazar

Cehennem Tarlası (Living Hell) 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Aksiyon / Korku
Yönetmen : Richard Jefferies
Yapım : 2008, ABD
Süre : 88 dk.

Oyuncular
Johnathon Schaech, Erica Leerhsen, James McDaniel
Jason Wiles, Terence Jay, Charissa Allen, Dylan Kenin

Filmin Konusu
Dehşet kök saldı!

Öğretmenlik yaparak geçinen Frank Sears (Schaech), annesinin intihar etmeden hemen önce neden olduğu bir iz taşımaktadır. Bu iz yüzünden Frank, Soğuk Savaş'ın ürettiği en gizli proje olan durdurması imkansız, kötü niyetli yaratıklardan oluşan bir örgütün oluşmasına tanıklık eder. Bu yaratıkların ışık ve enerjiyle beslenerek inanılmaz bir hızla ilerlediğinden habersiz, ordu en büyük silahı olan atom bombasını yaymak için hazırlıklara başlamıştır. Dünyayı saran bir krizin eşiğinde Frank, babasının bu yaratıklarla şeytani bir ilişki içinde olduğunu keşfedecektir.

Ölüm Kampı (Boot Camp) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Macera
Yönetmen : Christian Duguay
Yapım : 2007, ABD
Süre : 95 dk.

Oyuncular
Peter Stormare, Gregory Smith, Mila Kunis, Tygh Runyan
Christopher Jacot, Regine Nehy, Matthew Smalley, Alejandro Rae

Filmin Konusu
GERÇEK HAYATTAN KESİTLER SUNAN AKIL DOLU BİR FİLM!

Film, uyuşturucu bağımlısı gençlerin hikayesini konu alıyor.Evde sürekli sorun yaratan, zengin ve şımarık aile çocuklarını sorumluluk sahibi yapmak adına aileleri, bir adada askeri eğitim veren bir kampa gönderirler. Gardiyanlar gençlerin bacaklarına sensör takarlar, böylelikle gençler sınırdan dışarı çıkamazlar. Acemi gardiyan kızlarla seks karşılığı onları serbest bırakacağına dair bir anlaşma yapar. Bu anlaşmaya uymayan zenci kız ise tuzağına düşer... Bir genç ise hiç yüzme bilmemektedir...Bu vahşi kamptan çıkış var mıdır?

HER YIL BELALI GENÇLER HAYATLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN ADAYA GÖNDERİLİRDİ.. OYSA ŞİMDİ HAYATTA KALMAK İÇİN SAVAŞMALILAR!

Kayıp Koloni (Lost Colony) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip

http://www.imdb.com/title/tt0875696/

Tür : Bilim Kurgu / Korku / Macera
Yönetmen : Matt Codd
Yapım : 2007, ABD / Bulgaristan
Süre : 87 dk.

Oyuncular
Adrian Paul , Frida Show , Rhett Giles , Michael Teh
Mari Mascaro , Alex McArthur , George Calil

Filmin Konusu
Yüzyıllardır taze kan arayan efsanevi kötülük, tuzağını kurdu!

Adrian Paul'un başrolünde oynadığı bu yüksek nabızlı aksiyon-korku filmi, korkutucu özel efektleriyle izleyenleri etkiliyor. Film, tarihte heyecan uyandıran çözülemeyen bir gizemden esinleniyor. 1958 yılında, 100'ün üzerinde cesur adam ve kadın Britanya'dan gemiyle, Amerika'daki kolonileri keşfetmek üzere yola çıkar. Virginia'nın iç kısımındaki Roanoke adasına gelirler ve oraya yerleşirler... Ve hiçbir iz bırakmadan kaybolurlar!

Balta (Hatchet) 2006 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Komedi / Korku
Yönetmen : Adam Green
Yapım : 2006, ABD
Süre : 104 dk.

Oyuncular
Kane Hodder, Parry Shen, Joel Moore, Tamara Feldman
Deon Richmond, Mercedes Mcnab, Joleigh Fioreavanti

Filmin Konusu
Bir turist grubu New Orleans'ta kamp kurmaya gider. Kamp yerleri bir bataklığın yanıdır ve oldukça ürkütücü bir yerdir. Burada Victor Crowley'in korku dolu öyküsünü öğrenirler. Bu öyküyü gecenin ilerleyen dakikalarında dehşet içinde keşfedeceklerdir. Gece başlayan tuhaf olaylar kanlı bir şekle bürünecektir.